Pohled na Philips Lumea IPL z dlouhodobého hlediska

Již před 2 lety jsem publikovala článek se zkušenostmi s přístrojem IPL na dlouhodobé odstraňování chloupků Philips Lumea Prestige.

Trvalo dlouho než jsem k němu našla důvěru, neboť na mne nefungoval tak, jak píší a říkají v reklamě, což si ostatně můžete přečíst v předešlém článku, který jsem psala ještě v době rozporuplných zkušeností.

Účinky se dostavily až po několika měsících, což je opravdu dlouhá doba k tomu, abyste něčemu dávali šanci. Nebýt přítele, na kterého Philips Lumea fungovala lépe, přístroj bych vrátila, neboť Philips v té době nabízel možnost vrácení peněz při nespokojenosti. Ostatně to byla také doba, kdy Lumea stála okolo 16 tisíc…

Nicméně z dlouhodobého hlediska s ním jsem naprosto spokojená. Od doby, kdy se mi chloupky plně ztratily, už vůbec nemusím řešit to, že bych si na dovolenou brala žiletky nebo že bych se v zimě bála obnažit nohy s tím, že jsem se zapomněla nebo nestihla oholit.

Jak Philips Lumea IPL funguje v dlouhodobém horizontu?

Než se chloupky ztratily bylo nutné přístroj používat opakovaně často. Nicméně jakmile tohoto bodu dosáhnete (klidně i po několika měsících, ale na každého to má jiné účinky skrz barvu chloupků a kůže) máte vystaráno.

Teď již Lumeu používám zcela ojediněle. Již to vůbec nebolí, neboť se nespalují silné chloupky ve velkém množství jako na začátku. Asi se ptáte, jak často to dělám? Těžko se na to odpovídá, neboť čas letí a já si to nikde nezapisuji, ale řekla bych maximálně jednou za měsíc, spíše déle.

Na závěr musím říct, že teď mi rostou jemné a světlé chloupky, které nejsou pro IPL moc vhodné. Přesto si nedokážu představit, že bych se vrátila k epilátoru, žiletce či depilačnímu krému.

Sleva 20 % s kódem AF-SOVICKA20 na Philips.cz

Pokud byste si vyhlédli cokoliv z e-shopu Philips, uplatněním kódu AF-SOVICKA20 získáte slevu ve výši 20 %. Sleva je platná pouze do 31. března 2021.