Jednoho dne jsem s tchánem řešila online reklamu a dospěli jsme až k jeho nebytovým prostorám. Slíbila jsem mu, že přes kamaráda zajistím jejich vizualizaci, aby je mohl snadněji pronajmout. A ejhle. Trošku jsem se přepočítala, neboť kamarád o tuto zakázku v podobě návrhu interiérového designu neměl zájem.

Vzhledem k tomu, že se nikdy nevzdávám, rozhodla jsem se, že vizualizaci zkusím vytvořit sama. V minulosti jsem to sice již zkoušela a vůbec mi to nešlo, ale nechtěla jsem to vzdát bez boje.

Jako mávnutím kouzelného proutku vznikla vizualizace, kterou můžete posoudit níže.

Návrh interiéru nebytových prostor Kaštanka Office mi otevřel cestu k dalším zakázkám, se kterými se roztrhl pytel.

Začalo to terasou a lodžií starého domu pro jeden dokonalý manželský pár. Manželé vlastní byt ve starém rodinném domě, ke kterému náleží poměrně velká terasa. Na tento projekt se moc těším, neboť u něj s velkou pravděpodobností budu od začátku až do konce.

Poté se ozval kamarád, že by potřeboval dát do kupy ložnici své novostavby. Bohužel poměrně dost špatně navržené. Takže jakmile viděl návrh, nevěřil, že se jedná o tu samou místnost bez stavebních úprav. Pokud se něco nezmění, do projektu se zapojím i na jeho konci s konzultacemi ohledně nákupu dekorací a jiných prvků.

A nakonec jsem vnesla moderní design do mini koupelny panelákového bytu, kam se měla vejít velká vana, sprchový kout i pračka. Nakonec jsem využila každý milimetr prostoru a splnila tak zadání.

To vše se událo během jednoho měsíce 🙂