Zkušenosti s e-shopem Parfumdreams

VZHLEDEM K TOMU, ŽE SE MNOŽÍ NEGATIVNÍ ZKUŠENOSTI, BYŤ MOJE BYLY POZITIVNÍ, NEDOPORUČUJI ZDE NIC OBJEDNÁVAT. Ti z vás, kdo byli podvedeni, přihlaste se prosím. Více informací v článku Podání hromadné žaloby na Parfumdreams.cz.

Při hledání svého oblíbeného produktu jsem narazila na e-shop Parfumdreams. Produkt tam byl výrazně levnější než v kamenných i internetových obchodech v České republice.

Když jsem si začala o e-shopu zjišťovat informace, zjistila jsem, že se jedná o německý internetový obchod. Cena poštovného byla pouhých 80 Kč, což je cena jako za vnitrostátní zásilku.

Rozhodování se, zda nakoupit

Nicméně mne znejistěly recenze na internetu, kde většina zákazníků byla s nákupem nespokojena. Buďto z důvodu neobdržení zásilky, obdržení špatného zboží, nekomunikování ze strany prodejce atd. To že lidé psali o dlouhé době dodání jsem brala jako bezpředmětné, neboť je logické, že ze zahraničí zboží nedorazí druhý den od objednání.

Další nevýhodou byla nutnost zaplacení dopředu službou PayPal nebo online platbou, kterou nemám na své kartě z bezpečnostních důvodů povolenou. A platit za dobírku 120 Kč se mi nechtělo, protože by se mi to již nevyplatilo.

Asi po měsíci, co mne neustále pronásledovaly reklamy na internetu a produkt mi již téměř došel, jsem se rozhodla, že to tedy risknu.

Objednání zboží

Vzhledem k tomu, že e-shop nabízí dopravu zdarma při nákupu nad 750 Kč, rozhodla jsem se si toho koupit víc. Ale trošku jsem narazila, protože jsem nenalezla žádné jiné výrobky, které bych využila a byly by levnější nebo alespoň stejně drahé jako u nás. Takže první rada zní, nenechte se marketingově zmanipulovat. Já jsem to nakonec vyřešila objednáním stejného produktu do zásoby.

Obdržení zboží

Objednávku jsem odeslala 27. května 2019 a společnost InTime mi ji doručovala 3. června 2019. E-shop mi poslal i odkaz, kde mohu pohyb zásilky sledovat.

Balíček přišel kompletní se vším, co jsem si objednala. Navíc v něm byly vzorky zdarma a slevy na nákupy, avšak do německých e-shopů.

Zhodnocení nákupu

Se vším jsem byla spokojená, jen bych uvítala možnost platby klasickým bankovním převodem.

Z mého pohledu se tedy nemusíte bát na tomto e-shopu nakupovat. Nevýhodou nákupů v zahraničí je skutečnost, že naše peníze mizí v zahraničí a tím pádem se nevrací zpět do naší ekonomiky.

8 Komentáře

  1. Dobrý den, bohužel jsem si objednala 2.9.2019 zboží na parfumdreams v hodnotě kolem 4000Kč a do dnešního dne po mnoha urgencích mi nedorazilo ani zboží ani peníze. Zákaznická linka prý nemá žádné pravomoce už dva měsíce urgují na centrále, ale pořád se nic neděje. Budu se muset obrátit na Českou obchodní inspekci ať pořeší můj případ jestli se jedná o podvod. Vůbec nemají zájem případ řešit, jen se pořád vymlouvají a záměrně platbu oddalují, Jedná se o podvod, určitě neobjednávejte!!!

  2. Dobrý den, ráda bych se přidala k recenzím a URČITĚ NEDOPORUČUJI. Objednala jsem si zboží, přišlo ve stavu, kdy mám silné pochybnosti, že se jedná o padělek, jelikož produkt znám. Přišel bez originální krabičky a nebyla na něm značka Loreal, která na produktu musí být. Poslala jsem zpět a peníze mi nevrátily. Jedná se o podvod, internet už je plný negativních recenzí. Je to kosmetika za levné peníze, kdo ví jak to tam dlouho skladují a zda se jedná o originály. Určitě už bych u nich nekoupila NIC. Též se obrátím na čoiku, ale vzhledem k tomu, že se jedná o německou společnost, tak tomu moc nefandím. Obrátila jsem se již na Evropské spotřebitelské centru, které mi bylo čoikou doporučené. Stránku již evidují jako podvodnou a mají ji nahlášenou, ale bohužel zastavit jejich e-shop není jednoduché. Takže nejenom, že podvodný e-shop před Vánoci nabízí 20% slevy za zboží, které neodpovídá ani originálům, ale NIKDO je neumí zastavit. Snad pomůžou recenze, které si lidi přečtou dřív než já, než jsem si zboží objednala.

  3. Dobry den, bohuzel mam spatnou zkusenost s parfumedreams.cz. Zbozi bylo dodano uplne poskozene a nepouzitelne (spatne baleni ) a zakaznicky servis jen informoval ze mam kontaktovat dopravce ;-(

  4. Po precteni komentary jsem nechtela riskovat, proto nakoupila nad cenu, za kterou byla doprava zdarma a objednala na dobirku. Sice 120,- ale zhruba jako klasicka cena dopravy po CR a bez rizika. Zbozi dorazilo prekvapive brzy – za 5 dni a vse v poradku. Takze za me spokojenost

  5. Nakupuji na tomto serveru pravidelně už přes dva roky, dokonce i na parfumdreams.de, kde sice zaplatím 5 euro poštovné, ale mají zde značku, kterou používám a zboží je podstatně levnější než v českém Douglas. V obou e-shopech je dodací lhůta 5-7 pracovních dní. Jsem maximálně spokojena. Mají zde novinky značek o 2 měsíce dříve než v ČR. Vždy přijdou vzorky a z Německa bylo zboží i luxusně zabaleno v sametových sáčcích. DOPORUČUJI.

  6. Dobrý deň.
    Chcela som si objednať transparentný púder Max Factor a oni na drzovku ponúkajú pod touto značkou lacný púder Ellen Betrix. Vrchol! Ja bych neobjedávala…